iMRS OMNIUM 1

imsromni101_510.jpg

iMRS one

 

 

 

De iMRS one-W@pp bestaat uit een software pack, een intelligente DA convertor om de digitale controle signalen te vertalen naar analoge , pulserende electromagnetische velden ( PEMF) en uit een hardware –set ( toepassingen) voor de output ( verschillende opties mogelijk) . iMRS one is wereldwijd het eerste magnetische resonantie stimulatie systeem dat gestuurd wordt vanuit een androïd platform. Technisch gezien is het gebaseerd op de best verkochte en meest populaire PEMF systeem in de wereld voor thuisgebruik, de iMRS. Te samen met de omnium 1 interface , kan men met de iMRS one , als enig systeem, plug vrij werken, gemakkelijk te gebruiken en mogelijk volledig onafhankelijk van de PEMF toepassingen met meerdere applicatoren. De software is uitermate intuïtief, gebruiksvriendelijk en door de aangepaste afmetingen van de ‘ touch icons’ ( vinger aanraaktoetsen via scherm tablet) ook heel gebruiksvriendelijk voor ouderen. De nieuwe generatie van toepassingen ( Omnimat, Omnipad en Omnispot) zijn duurzaam , dit te wijten aan de hoge kwaliteit productie, excellent vakwerkmanschap en een compacte constructie voor een gemakkelijk en soepel transport.

imrsone02.jpg

iMRS one SOFTWARE

De iMRS one W@pp voor Omnium 1 is ontworpen op basis van de nieuwste uitvindingen in termen van gemakkelijke , effectieve en veilige werking. Doorzichtige menustructuur, grote aanraak toetsen met duidelijk leesbaar lettertype en terzelfdertijd een fris, modern en contrastvol schermontwerp , laten toe het systeem intuïtief en eenvoudig te bedienen binnen enkele minuten. Supplementair biedt de iMRS one W@pp , 5 voor geïnstalleerde startprogramma’s. Click eenvoudig op de aanraaktoets om één van de volgende programma te activeren:

Relaxatie,  Voorstelling , Activatie , Slapen,  Regeneratie

software02.jpg
software01_510.jpg

Omnium1 Applicators

applicator01_510.jpg

Drievoudig, 6 ingebouwde , niet geïsoleerde massieve koper windingen in 3 segmenten .Drievoudige zaagtand golfvorm impulsen en een maximale magnetische veldsterkte van 45 micro tesla, waarbij het aantal windingen verhoogt van boven naar beneden.

applicator02_510.jpg

Enkel opgewonden, 2 ingebouwde , niet ge-isoleerde massieve koperen spoelen met hetzelfde aantal windingen , blokgolfvorm ( rechthoek vorm) impulsen met een maximum magnetische veldsterkte van 70 microtesla. Het systeem heeft een flexibele verbindingskabel ( met aanpasbare verlenging) voor een eenvoudig en effectief lokaal gebruik.

applicator03_510.jpg

2 afzonderlijke segmenten die via een soepele “ riem” aan elkaar met elkaar elektrisch verbonden zijn. 2 ingebouwde, niet geïsoleerde , massief koperen spoelen met zelfde aantal windingen. Een rechthoek impuls wordt toegepast en de maximum magnetische veldsterkte is 120 micro Tesla. Het Helmholtz-effect ( = homogeen magnetisch veld) wordt bekomen door de tegenovergestelde plaatsing van de spoelen gedurende de applicatie. Een fixatie”riem” wordt toegepast voor een flexibele, gemakkelijke en effectieve punctuele applicatie.

Omnium1 TECHNOLOGY

De ontwikkeling, de engineering en de design van de Omnium 1 is volledig gebeurd in Zwitserland. De Omnium 1 is gebaseerd op het wereldbekende en befaamde Androïd platform. Het kan gebruikt worden als een normale tablet zonder enige beperking: surfen op internet via WiFi, zenden en ontvangen van emails en een volledige toegang tot de androïd applicatie-structuur( app’s). De nieuwste android versie 4.4.2 KitKat is reeds geïnstalleerd en doet dienst als gebruikersinterface voor alle gerelateerde applicaties.

In tegenstelling met een normaal markt-gebaseerde tablet , de Omnium 1 beschikt niet enkel over een hoogwaardige voeding (14,8 volt , 9000 mA/h) , is het tot nu toe de eerste tablet wereldwijd die uitgerust is met twee seriële poorten ( specifiek 20-pins connector) . Deze toegangen ( inputs) laten connectiviteit en controle toe van een brede waaier gezondheidzorg, wellness en fitness gerelateerde hard en software toepassingen ( W@pp’s) . Dagelijkse routines zoals evaluatie van de bloeddruk, ECG’s ( electro cardiogram), EEG’s ( electro encephalografie – hersenactiviteit), HRV ( hartritme variatie) en zelfs actieve en analoge toepassingen zoals PEMF ( pulsed electro magnietic fields) of ‘ hersen entertainment ( brainwave) kunnen toegepast worden, ge-evalueerd en bewaakt (gemonitord) worden met één enkel control unit. Verschillende W@pp’s ( wellness toepassingen) zijn reeds ter beschikking bij de première van het systeem , andere toepassingen zullen binnenkort volgen ( gespreid in de tijd) – de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

De Omnium 1 is een modulair systeem en bijgevolg ten alle tijde ge-upgraded worden. Preventie, actieve gezondheidszorg , wellness en fitness management in het comfort van je eigen woonomgeving is niet langer meer een toekomstdroom. Door zijn verscheidenheid en performance voorziet de Omnium 1 een doeltreffende thuiszorg management via een gemakkelijke , slick en kosteneffectieve manier.

iMRS OMNIUM 1 SETS

Omnium1 iMRS one Basic Set

omniumset1_510.jpg

Omnium1 iMRS one Basic Combo

omniumset3_510.jpg

Omnium1 iMRS one Complete Set

omniumset2_510.jpg

Omnium1 iMRS one Complete Combo

omniumset4_510.jpg

Omnium1 iMRS one Basic Combo

omniumset5_510.jpg

iMRS OMNIUM OmniBrain

OmniBrain

Door de eeuwen heen is Brain Wave Entertainment een integraal deel van de moderne mentale trainingsconcepten geworden. De technologie wordt heel veel gebruikt zowel in de moderne geneeskunde als in de professionele sport en het wordt evenzeer gebruikt als een effectief en ondersteunend leerinstrument. Het primaire doel van een “brain wave entertainment” sessie is gebruik maken van de aangeboren tendens van de hersenen om te resoneren met externe stimuli. Hierbij kan men zichtbare en auditieve externe frequenties toepassen die herkenbaar zijn door de hersenen en ook verwerkt worden door de hersenen. Door nauwkeurige controlling van de toegepaste frequenties , starten de hersenen met de resonantie met deze frequenties en kan zelfs de eigen frequentie patronen wat wijzigen. Hierdoor kan de gebruiker actief de actuele mentale staat beïnvloeden. Onium 1 is een 3-weg brain wave entertainment systeem, die in staat is om resonanties gebaseerd op licht ,tonen en kleur te genereren. De bril is gemaakt van suede-leder, zeer comfortabel om te dragen en bevat ook ingebouwde hoogkwalitatieve oor-luidsprekertjes om de tonen en de muziek stimulans weer te geven . Het geheel heeft ook een flexibele PCB met RGB-LED’s om het verlangde licht en kleurfrequenties te creëren. Alle patronen kunnen individueel aangepast worden. OmniBrain is een 2-kanaals brainwave entertainment systeem waarbij het linker en de rechter kanaal onafhankelijk van elkaar werken.

omnibrain1_510.jpg

Omnibrain Special

OmniBrain is het enige 2- kanaals- brain wave entertainment systeem in de wereld dat terzelfdertijd kan gebruikt worden met de magnetische resonantie stimulatie (PEMF) geproduceerd door de iMRS one. Dit ondersteunt en optimaliseert het verlangde wellness effect en bespaart heel veel tijd! De Omnium 1 , te samen met de iMRS one W@pp, is in staat om de volledige toepassing uit te voeren met één en dezelfde ‘operation surface’ ( tablet)

omnibrain2_510.jpg